Rain si Lee Hyori la "Happy Together 3"

Pe 19 mai cei doi impreuna cu Lee Joon(Mblaq) si Goo Hara(Kara) au fost invitati speciali la show-ul "Happy Together 3", unde au vorbit despre scandalul dintre cei doi mediatizat atat de presa.
Intrebat pe cine va salva (de la inec) prima in cazul in care Lee Hyori si Goo Hara vor cadea in mare.... :D.... Rain a raspuns ca pe Lee Hyori si a explicat prin faptul ca primii trebuie sa-i salveze pe cei mai mari (asta da scuza, nu?).
Interesant este ca MC-ul show-ului a facut parte din familia "Family Outing" impreuna cu Lee Hyori timp de 1 an si jumatate si cei doi reprezentau frate si sora in acel show, de aceea sunt foarte buni prieteni... si cand Rain i-a adresat acceasi intrebare Mc-ului, pe cine ar salva.. pe Goo Hara sau Lee Hyori? el a raspuns ca ar salva-o pe Goo Hara, pentru ca in timpul filmarilor "Family Outing" el a vazut ca Lee hyori stie sa innoate foarte bine ( ha ha ha!!).
Oricum, desi Lee Hyori este nuna(mai mare) pentru Rain, cei doi arata foarte bine impreuna si fac parte din acelasi mediu...
In 2003, ei au colaborat impreuna si au facut un dans: un tangou... Acum, vorbind despre acel dans, ambii glumesc ca sunt prea batrani ca sa repete acel dans :P..
In 2008 au facut un CF impreuna...
Iar acum, promoveaza impreuna... in acelasi timp... fiecare albumul sau.... si sunt invitati de multe ori impreuna la aceleasi show-uri.
MC-i show-ului:
facand parodie pentru melodia "Love Song" a lui Rain:
facand parodie pentru melodia "Chitty Chitty Bang Bang" a lui Lee Hyori:
Goo Hara:
Lee Joon:

No comments:

Post a Comment

 
©2009 Stuff..